Toelichting gemeenteraad januari

Op 7 maart 2018

In de Dennenstraat zal een nieuwe parking voor de tennis worden aangelegd. N-VA Hechtel – Eksel juicht dit initiatief toe. Elke sportinstelling moet immers beschikken over een degelijke infrastructuur. Voldoende en nabije parkeergelegenheid draagt bij tot een veilige mobiliteit, maar is ook een must voor het aantrekken van ouders, grootouders, vrienden en kennissen. Zij zijn immers de eerste supporters van de sporters in onze gemeente.

Jammer genoeg werd er geen gehoor geven aan de punten van onze fractie. Zo had N-VA Hechtel – Eksel graag een overdekte fietsenstalling gezien op de parking. Er wordt ook geen verlichting voorzien op de parking aan de reeds donkere Dennenstraat. We volgen de zaak verder voor u op!

Onze fractieleider, Jo Kerkhofs, hekelde ook het geplande onderhoud van de buurtwegen. Nu de verkiezingen in aantocht zijn, doet de gemeente een extra inspanning. Nochtans zijn er andere wegen die al jaren wachten op een fatsoenlijke opknapbeurt. Het gemeentebestuur ‘belooft’ hier werk van te maken in 2019. Wij zorgen dat van uitstel geen afstel komt!

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is